Tyfus JOOD

Toegevoegd op 12 september 2011 om 00:00 door Jermaine Lie-a-Lien
Whatsapp Facebook Twitter
Tyfus JOOD
Dit is de Email van die JOOD van een scheidsrechter van Rockanje.

Goedenavond, Eerst zal ik mij zelf even voorstellen ,ik ben Peter Naaktgeboren scheidsrechter ( aangesloten bij de KNVB ). Heden middag ben ik de scheidsrechter geweest bij bovenstaande wedstrijd , gedurende wedstrijd was er behoorlijk wat verbaal agressie van de de Bolnes kant naar mij toe gericht erg vervelend. Nu ben ik geen scheidsrechter die direct daar met gele/rode kaarten op reageer , maar helaas kon ik niet anders heden middag en moest ik 2 spelers van Bolnes 3 een gele kaart geven tot daar aan toe geen probleem. Na afloop wilde ik de betrokken spelers op het wedstijd formulier zetten en bleken er in zijn geheel geen spelers passen te zijn van deze spelers , naar mij inziens nog al slorig. De leider/trainer/speler kwam na de wedstrijd het formulier halen , en ik hem uitgelegt dat dit geen goede gang van zaken doen is en zeker niet sportief naar het voetbal toe , hij vertelde mij dat hij al diverse keren gevraagd heeft om de juiste spelers passen maar het antwoord van Bolnes was dan "Ja dat komt wel goed " dat bevreemd mij nog al. In samenspraak met onze wedstrijd secretaris vonden wij het niet gepast om direct maatregelen te nemen naar de KNVB en hebben de leiden /trainer/speler er op gewezen dat deze zaken in orde moeten komen en dus Bolnes gratie verleend van een boete cq andere maatregelen van de KNVB. Ik ga er dan ook van uit dat u met bovenstaande wat gaat doen , en mij zeker een antwoord laat terug weten binnen 3 dagen hoe u als Bolnes zijnde dit denkt op te gaan lossen. Hopende op een antwoord terug verblijf ik met vriendelijke groet.
Peter Naaktgeboren.
Wedstrijdsecretaris & Toernooien jeugd V.V.Rockanje
Scheidsrechtercoordinator / Contact persoon voor KNVB


Dus zo wordt je genaaid.
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs